Escape from Naraka - Official RTX Reveal Trailer

Үзсэн тоо 61 255
164

IGN
Сэтгэгдлүүд  
  • Wyona Ryder

    Wyona Ryder

    2 цагийн өмнө

    "RTX ON" is the way all games should look like. When it's off it feels like the devs don't even try to visually enhance their game =(

  • Nandan Mw3

    Nandan Mw3

    15 цагийн өмнө

    Finaly indian mythical based game ♥

    • Nefomemes

      Nefomemes

      2 цагийн өмнө

      It's Balinese, not Indian.

    • gawr gura overrated

      gawr gura overrated

      5 цагийн өмнө

      This is a game made in Indonesia, taking an ancient story from Bali Btw

  • jrch mgn

    jrch mgn

    Өдрийн өмнө

    Temple Run RTX ED.

  • Vero

    Vero

    2 өдрийн өмнө

    RTX is just not worth the crash in frame rates.

  • Retro Cat

    Retro Cat

    2 өдрийн өмнө

    It would be impressive IF a chick twerking with those background music! And I'm 🐈

  • Anirban Goswami

    Anirban Goswami

    2 өдрийн өмнө

    A game based on Hindu mythology 😌. Cool

    • Nefomemes

      Nefomemes

      2 цагийн өмнө

      Actually, Balinese. It's not even Hindu.

  • Teman Main

    Teman Main

    2 өдрийн өмнө

    Naraka is sundanese for hell

  • Yoppi.tv

    Yoppi.tv

    3 өдрийн өмнө

    Agony but local 😁

  • Noob Saibot

    Noob Saibot

    3 өдрийн өмнө

    denial

  • WarHoax

    WarHoax

    3 өдрийн өмнө

    No Thanks

  • Sayu

    Sayu

    3 өдрийн өмнө

    RTX ON baby

  • Mani Deepak

    Mani Deepak

    3 өдрийн өмнө

    Looks like a 3D Temple Run to me

  • mobel lejen

    mobel lejen

    3 өдрийн өмнө

    ini lebih kayak iklan nvidia daripada trailer game, gamenya juga aslinya ya kayak yang di trailer, nggak banyak yang bisa ditunjukkin, yang ditonjolkan dan menarik dari game ini cuma ornamen khas bali, udah itu doang, gameplaynya hambar, untuk jaman di mana china gamenya udah selevel Black Myth : Wukong dan terus ngembangin game high level lainnya, kita kayak baru mulai

    • mobel lejen

      mobel lejen

      2 өдрийн өмнө

      @Ryan Levi aduh sori banget soal penghasilan developer indonesia bro, gua turut prihatin, bener banget sih, harusnya pemerintah jadi investor terbesar game kita, kalo masyarakatnya meremehkan harusnya pemerintah kasih harapan, dengan budget yang gede dan skill mumpuni pasti bisa bikin game bagus yang membuktikan ke masyarakat dan akhirnya bakal lebih support, emang masalah game kita ini semacem paradoks ayam dan telur, masalahnya jadi muter2 di game yang kurang maksimal karna budget minim terus bikin masyarakat meremehkan, atau masyarakat yang nggak supportif yang bikin industri kita nggak berkembang, bener memang solusinya ada di pemerintah industri game dan animasi kurang didukung pemerintah padahal itu bisa jadi pemasukan negara yang gede, korea, jepang, bahkan china yang dulu ampas gamenya sekarang udah bisa bikin pop culture kayak genshin impact, nggak cuma dari game cuannya, tapi dari game juga bisa dibikin action figure, macam2 merchandise dan mungkin suatu saat bakal ada animenya

    • Ryan Levi

      Ryan Levi

      2 өдрийн өмнө

      @mobel lejen gue nyalahkan pemerintah, teknologi di Indo tidak sebagus di korea, jepang dan cina. Internet cepat buat apa? kata pak mentri. Yah untuk download tutorial, download game engine, transfer teknologi, akses ilmu dll. Pemerintah Korea dan Cina sangat sadar dan suportif terhadap industri gamenya, mereka membangun infrastruktur/fasilitas yg baik untuk memudahkan developer lokal berkembang. developer terbaik Indo lebih milih bekerja untuk studio luar, ada yg di jepang, amerika, eropa dan bahkan gw di cina, karena disini fasilitasnya lebih baik, internet lancar dan gajinya lebih tinggi. Di Indo? gaji tukang bubur lebih tinggi dari pendapatan mayoritas game developer lokal

    • mobel lejen

      mobel lejen

      2 өдрийн өмнө

      @Ryan Levi kalo memang gamenya bagus tapi diremehin di negeri sendiri harusnya bisa sih coba cari pasar di luar, kayak akhir2 ini gua liat game lokal banyak yang ditujukan buat pasar luar, bahkan nggak ada bahasa indonesianya, maksud gua kalo ngelakuin itu dari dulu dengan MMO mungkin sekarang kita bisa bikin pop culture kayak genshin impact, ya sama kayak yang lu bilang bahwa china juga nyari pasar di luar sampe perusahaan2 game mereka gede, iya gua tau nggak segampang bacotan gua tapi poinnya adalah seandainya memang dulu ada developer indonesia bikin MMO yang bagus dan langsung targetin pasar luar mungkin udah dapet banyak cuan buat ngembangin perusahaan, mungkin masalahnya adalah waktu itu belum ada jalan buat nembusin pasar luar? gua ga tau

    • Ryan Levi

      Ryan Levi

      2 өдрийн өмнө

      @mobel lejen sudah pernah dicoba agate, toge dan studio game lainnya, but ttp gagal. Meniru pun tidak semudah itu, pasar Indo dan pasar Cina beda, tidak bisa disamakan. Pasar jepang, pasar amerika, pasar korea semua berbeda. Contoh game Blizzard dari amerika malah lebih terkenal di Korea selatan. Apalagi sikap masyarakat indo yg masih suka pesimis dgn produk sendiri, sudah gk beli yang ada dibully.

    • mobel lejen

      mobel lejen

      2 өдрийн өмнө

      @Ryan Levi sebenrnya sih gua bandingin game indonesia dan china secara keseluruhan ya, maksud gua itu level tertingginya china udah sampe level wukong berarti bener yang gua pikir, kayaknya mereka gede dengan MMO, kenapa kita nggak tiru aja ya kan? coba dari dulu developer kita banyak2in bikin MMO walopun dengan kualitas yang belum bagus di situ kan bisa dijadiin tempat buat cari duit, dari MMO juga bisa bikin komunitas yang gede, china juga awalnya gitu kan? game MMO gambarnya ampas bgt tapi tetep rame yang mainin, kebanyakan game kita kan game side scrolling, petualangan2 single player, game2 casual, kan komunitasnya kecil bahkan nggak ada, iya nggak sih?

  • Ampadi CR

    Ampadi CR

    3 өдрийн өмнө

    Is it running on quake 3 engine

    • Michael Joshua

      Michael Joshua

      3 өдрийн өмнө

      UE4

  • NOSfusion

    NOSfusion

    3 өдрийн өмнө

    Looks like a fun VR game

  • pacifiedbeaumonte

    pacifiedbeaumonte

    3 өдрийн өмнө

    Gggghhheeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

  • ddd

    ddd

    3 өдрийн өмнө

    so RTX is just a Gamma correction :)

  • hilihkhintil

    hilihkhintil

    3 өдрийн өмнө

    mantaplah

  • b.andrews

    b.andrews

    3 өдрийн өмнө

    Crap.

    • Michael Joshua

      Michael Joshua

      3 өдрийн өмнө

      nah, your taste of game is crap

  • Ajay Vailaya

    Ajay Vailaya

    4 өдрийн өмнө

    Lord ganesha in naraka is super inaccurate and a insult to all indians..

    • Cyberpunk Denton

      Cyberpunk Denton

      2 өдрийн өмнө

      "An insult to all Indians" Speak for yourself, rest can speak for themselves.

    • Patt

      Patt

      2 өдрийн өмнө

      make it identical then even more drama

    • NAMELESS HOSTAGE

      NAMELESS HOSTAGE

      2 өдрийн өмнө

      Mahadev has an army of ghouls and pretas, so it wouldnt be a stretch that Ganesha would put the protagonist in hell and test his courage for some reason.. Gods always test Humans for some higher purpose..

    • Ryan Levi

      Ryan Levi

      4 өдрийн өмнө

      Don't judge too soon my friend, the Dev said on their Discord Lord Ganesha is symbolizing hope. The protagonist still has some kindness during his life that will help him to escape from Naraka.

    • Michael Joshua

      Michael Joshua

      4 өдрийн өмнө

      chill this is just a game

  • Ajay Vailaya

    Ajay Vailaya

    4 өдрийн өмнө

    Naraka is just sanskrit for hell

  • Hoang Nam

    Hoang Nam

    4 өдрийн өмнө

    so RTX only do make things brighter ?

    • J

      J

      2 өдрийн өмнө

      Yes

  • Reeze The Vampire

    Reeze The Vampire

    4 өдрийн өмнө

    Not even RTX can save a game from looking like it was made in 2008 it seems.

  • U Cleam

    U Cleam

    4 өдрийн өмнө

    *overproud +62LANDERs noises intensifies 🗿

    • Mino

      Mino

      2 өдрийн өмнө

      lmao this guy right here.

    • dexie 13

      dexie 13

      3 өдрийн өмнө

      Malu y

  • Josiah F

    Josiah F

    4 өдрийн өмнө

    shut up nerds this looks cool

  • Kyle Reed

    Kyle Reed

    4 өдрийн өмнө

    It honestly doesn’t look all that impressive

    • J

      J

      2 өдрийн өмнө

      Same thing your dad said when you were born

    • Dhruv Bansal

      Dhruv Bansal

      2 өдрийн өмнө

      Yes

    • dexie 13

      dexie 13

      3 өдрийн өмнө

      @Aarushi Saha kaos kaki?

    • Kaze Tdr

      Kaze Tdr

      3 өдрийн өмнө

      Yes..not impressive at all

    • Bennjamin

      Bennjamin

      3 өдрийн өмнө

      @Aarushi Saha Socks

  • eyeboxTV Inc.

    eyeboxTV Inc.

    4 өдрийн өмнө

    naraka jahanam.

  • Achuta Uppu

    Achuta Uppu

    4 өдрийн өмнө

    Why??

  • 融Rui

    融Rui

    4 өдрийн өмнө

    DLSS and raytracing are just gimmicks so that Nvidia can sell more of their overpriced RTX cards.

  • Holmes 252

    Holmes 252

    4 өдрийн өмнө

    Surely you could just turn up the brightness on your screen and get the extra 60fps rtx tanks off your gpu

    • Michael Joshua

      Michael Joshua

      4 өдрийн өмнө

      Lol.. no..

  • Brokeish

    Brokeish

    4 өдрийн өмнө

    looks bad tbh

  • Kyreem

    Kyreem

    4 өдрийн өмнө

    These kinds of games could use more animations and physics. That is much more impressive than ray tracing. The visuals still look fake, stiff and lifeless.

    • Michael Joshua

      Michael Joshua

      4 өдрийн өмнө

      this is Indie, not AAA.

  • abrox

    abrox

    4 өдрийн өмнө

    This game looks like it's only selling point would be RTX.. but even with that it looks like a game from 2010.

    • TGG EXTRA

      TGG EXTRA

      3 өдрийн өмнө

      @RynDaMan the gameplay is bad aswell, I'm from the same country as the dev and this just not it

    • Michael Joshua

      Michael Joshua

      3 өдрийн өмнө

      @InUtero well you are blind

    • RynDaMan

      RynDaMan

      3 өдрийн өмнө

      its indie game dude, nobody talk about graphics for indie game

    • Mindless Donut

      Mindless Donut

      3 өдрийн өмнө

      Exactly. This is literally just like adding RTX to an old DOOM clone

    • InUtero

      InUtero

      4 өдрийн өмнө

      @Michael Joshua are you dyslexic

  • Llew Tree

    Llew Tree

    4 өдрийн өмнө

    Oooooooo now this I’m fascinated by

  • EFIL WV

    EFIL WV

    4 өдрийн өмнө

    They should make a Last of Us type game called Escape From North Korea. Would make for a nice stealth action game as you make your way from northern North Korea to South Korea. Could be a nice history lesson too.

    • stealthy

      stealthy

      4 өдрийн өмнө

      Interesting

    • DazBones

      DazBones

      4 өдрийн өмнө

      genius

  • Mehdi Nasr

    Mehdi Nasr

    4 өдрийн өмнө

    those fingers make me puke

  • KK IO

    KK IO

    4 өдрийн өмнө

    Finally *Indonesian* Games Developer

    • Arnold Schwazanazegger

      Arnold Schwazanazegger

      3 өдрийн өмнө

      Temple run 3D + RTX 😂🤣

    • mobel lejen

      mobel lejen

      3 өдрийн өмнө

      biasa aja gamenya buat di jaman sekarang, kurang lebih ya kayak yang di trailer ini, emang nggak banyak yang bisa ditunjukin, ini lebih kayak iklan nvidia daripada trailer game, jujur

    • 嵩山国сесарев

      嵩山国сесарев

      4 өдрийн өмнө

      iye iye..

    • qobil luck

      qobil luck

      4 өдрийн өмнө

      iyatah

  • TheSamirEzz

    TheSamirEzz

    4 өдрийн өмнө

    Dude should take a tip from Asura, that guy escaped Naraka like, 3 times

    • drAgonicbroski

      drAgonicbroski

      4 өдрийн өмнө

      I'm so glad someone mentioned asura

  • Mr Green

    Mr Green

    4 өдрийн өмнө

    Dog poop

  • conkerlive101

    conkerlive101

    4 өдрийн өмнө

    Escape from mediocrity

  • Travis Butler

    Travis Butler

    4 өдрийн өмнө

    Tarkov still has better graphics than this with no ray tracing

    • Mino

      Mino

      2 өдрийн өмнө

      keep comparing games like your dad comparing you & your siblings achievement in life.

    • Z

      Z

      4 өдрийн өмнө

      Its different game

    • Emperor Gao Zu

      Emperor Gao Zu

      4 өдрийн өмнө

      And what does that have to do with how much you enjoy playing the game?

  • Adnan Abdul Rahim

    Adnan Abdul Rahim

    4 өдрийн өмнө

    Naraka or neraka in my language means hell

    • qobil luck

      qobil luck

      3 өдрийн өмнө

      @dexie 13 gw ngasih tau aja 😂 itu dari google

    • dexie 13

      dexie 13

      3 өдрийн өмнө

      @qobil luck napa malah ngiklan-.-

    • qobil luck

      qobil luck

      4 өдрийн өмнө

      Escape from Naraka is a hellish first-person action platformer. Journey to another realm to save your beloved from an evil demon named Rangda the Leyak Queen and platform your way through a nightmarish temple where each level will challenge you again and again! . Escape from Naraka is a first-person action platformer with exotic Balinese themes. Taking huge inspiration from Balinese legends and local mythologies, the game makes you platform your way through a nightmarish temple. Every level will challenge you through several themed stages, each of which giving you new trials to complete. You will have to master the arts of dodging and timing to be able to survive! What are you waiting for? Wishlist now and challenge yourself!

    • Sumit Kumar

      Sumit Kumar

      4 өдрийн өмнө

      Bhai neraka kaun sa word hai yaha 🤣 narak hi hota h

  • M.K. Syazwan

    M.K. Syazwan

    4 өдрийн өмнө

    Escape from hell..

  • Silent Hillers

    Silent Hillers

    4 өдрийн өмнө

    Meh

  • Alejandro Cárdenas

    Alejandro Cárdenas

    4 өдрийн өмнө

    is this temple run 3?

  • DEAD. GLITCH

    DEAD. GLITCH

    4 өдрийн өмнө

    Temple Run with Ray Tracing cool

  • Juan Santana

    Juan Santana

    4 өдрийн өмнө

    This should be what happened in those years Asura was sent to Naraka, other than just climbing a tower.

  • qobil luck

    qobil luck

    4 өдрийн өмнө

    naraka : neraka?

    • qobil luck

      qobil luck

      4 өдрийн өмнө

      Escape from Naraka is a hellish first-person action platformer. Journey to another realm to save your beloved from an evil demon named Rangda the Leyak Queen and platform your way through a nightmarish temple where each level will challenge you again and again! . Escape from Naraka is a first-person action platformer with exotic Balinese themes. Taking huge inspiration from Balinese legends and local mythologies, the game makes you platform your way through a nightmarish temple. Every level will challenge you through several themed stages, each of which giving you new trials to complete. You will have to master the arts of dodging and timing to be able to survive! What are you waiting for? Wishlist now and challenge yourself!

    • Nizar Sulthon

      Nizar Sulthon

      4 өдрийн өмнө

      benar

    • M.K. Syazwan

      M.K. Syazwan

      4 өдрийн өмнө

      @Aravindsrihari B V we have same word..

    • Aravindsrihari B V

      Aravindsrihari B V

      4 өдрийн өмнө

      Naraka means hell

    • DeSPoTNemanjaS

      DeSPoTNemanjaS

      4 өдрийн өмнө

      ?

  • Sayak Majumder

    Sayak Majumder

    4 өдрийн өмнө

    L.O.G
    Lots Of Ganeshas

  • Sahib

    Sahib

    4 өдрийн өмнө

    Why does rtx off looks better imo

    • OG IDEOLOGY

      OG IDEOLOGY

      4 өдрийн өмнө

      Because that's your opinion

  • Elibbb1111

    Elibbb1111

    4 өдрийн өмнө

    Temple run ray tracing

  • Yan Isakovich

    Yan Isakovich

    4 өдрийн өмнө

    Tarkov…Escape from Tarkov…

    • Z

      Z

      4 өдрийн өмнө

      It different

    • DeSPoTNemanjaS

      DeSPoTNemanjaS

      4 өдрийн өмнө

      ?

  • Gussesa

    Gussesa

    4 өдрийн өмнө

    wow, Balinese Culture in the Game.

    • mobel lejen

      mobel lejen

      Өдрийн өмнө

      @Zhanhu_Main24 Bali has different hindu culture, don't think hindu in bali and india are same, no it's different at all

    • mobel lejen

      mobel lejen

      Өдрийн өмнө

      @Muhamad Rezvan Putra Pratama kurang jauh dia mainnya

    • Muhamad Rezvan Putra Pratama

      Muhamad Rezvan Putra Pratama

      Өдрийн өмнө

      @mobel lejen awokawok ada aja orang luar nyamain hindu nya indo sama india

    • mobel lejen

      mobel lejen

      3 өдрийн өмнө

      Bali has different hindu culture, don't think hindu in bali and india are same, no its different at all

    • qobil luck

      qobil luck

      4 өдрийн өмнө

      Escape from Naraka is a hellish first-person action platformer. Journey to another realm to save your beloved from an evil demon named Rangda the Leyak Queen and platform your way through a nightmarish temple where each level will challenge you again and again! . Escape from Naraka is a first-person action platformer with exotic Balinese themes. Taking huge inspiration from Balinese legends and local mythologies, the game makes you platform your way through a nightmarish temple. Every level will challenge you through several themed stages, each of which giving you new trials to complete. You will have to master the arts of dodging and timing to be able to survive! What are you waiting for? Wishlist now and challenge yourself!

  • Gary Hamilton

    Gary Hamilton

    4 өдрийн өмнө

    Was really hoping for an escape from Tarkov competitor but this looks like it could be fun anyways

  • Nikhil Stephen

    Nikhil Stephen

    4 өдрийн өмнө

    Nice

  • XploderX

    XploderX

    4 өдрийн өмнө

    Is this game based on Hindu mythology?

    • qobil luck

      qobil luck

      3 өдрийн өмнө

      @mobel lejen betul basa arab nya neraka bukan naraka tapi kalo yang masih nyambung atau ada hubunganya ama kata atau refrensi neraka dalam perkaatan arab mah klogaslh dari kata -naar tapi kalo naraka iya basa sansakerta. naar artinya api klogslh kalo salah koreksi 🙏

    • mobel lejen

      mobel lejen

      3 өдрийн өмнө

      @TyMioZun ciplak nenek kau, apaan ciplak? ga jelas

    • TyMioZun

      TyMioZun

      3 өдрийн өмнө

      @mobel lejen diam la babi dahlah negara ciplak

    • mobel lejen

      mobel lejen

      3 өдрийн өмнө

      @TyMioZun goblok, itu bukan bahasa arab, naraka itu bahasa sansekerta, di indonesia diserap jadi neraka makanya lu kira itu bahasa arab, nggak usah sok tau pake bahasa inggris, ujung2nya ngomong wrong info, lu yang wrong, malu2in

    • Aamir Adam

      Aamir Adam

      3 өдрийн өмнө

      @TyMioZun nah lmao its aight man

  • Yellow Гусь

    Yellow Гусь

    4 өдрийн өмнө

    nice